Jump to content
Failinhearts

"Privacy Error" In Need of Fixing

Recommended Posts

Me and some friends, (who are using the Chrome browser) are currently encountering issues getting onto SSMB. Our Browser declares things such as the site being unsafe, "privacy errors" and some sort of certificate being deleted and/or expired.

This is an issue I have faced before, but usually done overnight. I hope this is just another one of these cases and will be fixed before I know it.

Anyone else with the same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The HTTPS certificate expired at 04:14 GMT this morning. This does need addressing. HTTPS ensures  encryption and privacy and can stop session hijacking. However, I am seeing the padlock sign on my browser which usually indicates HTTPS is in place. Strange.

EDIT: after a further look SSMB isn’t that secured up right now, it IS safe from XSS (cross site scripting) but website transport security and other features have expired with the certificate. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've seen it happen around other sites from time to time. I think it will be resolved soon. If anyone has friends unable to log on to the site in the meantime, you can let them know to proceed/ignore/add an exception to the certificate. The procedure can be different depending on the browser, and in some cases, it will be hidden until one clicks on something like Advanced or Read More.

4 hours ago, Candescence said:

Apparently the HTTPS certificate expired, according to Chrome. Did someone forget to renew it or something?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah I got that exact same error myself

I initially thought it was my connection acting up but I noticed all the other sites I visit like google ebay etc

loaded just fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was having this issue for hours last night myself, on both my Chrome browser and the Safari browser on my phone. I was worried that the site had been hacked or something.

 

It seems like it's fixed NOW though for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

You must read and accept our Terms of Use and Privacy Policy to continue using this website. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.